Als extra service bieden we nog een andere tool aan waarmee je ook zelf simpele support handelingen kunt verrichten. Tevens kunnen we met deze software jouw systeem met een druk op de knop in kaart brengen om een soepele upgrade te kunnen garanderen. Deze updates en configuraties kunnen wij voor je verzorgen.

Hoe gebruik je de MSV Support Utility?

Download de MSV Support Utility

Voer je wachtwoord in en klik op "I agree".
Klik op "System scan" en dan op "OK".

Indien vooraf met MSV gecommuniceerd, klik op "System scan including logfiles", klik anders op "System scan", vervolgens op "OK".

Vul de verplichte gegevens in en klik op "OK".

De scan zal vervolgens zijn werk doen, laat de machine even met rust tot dit gedaan is. De MSV Support Utility zal de gemaakte scan automatisch uploaden naar ons systeem. Indien de computer niet met het internet is verbonden wordt er op het bureaublad een bestand geplaatst met de naam "email-to-msv". Zet dit bestand op een USB stick en verzend deze per email (maximaal 10Mb) of per www.wetransfer.com.