Waarvoor is de helpdesk?

De helpdesk is bestemd voor klanten van Maarten's Sound & Vision. U kunt bij de helpdesk terecht met al uw technische vragen over onze producten en diensten. Ook beantwoordt de helpdesk functionele vragen over configuratie van hard- en software.

Hoe werkt de helpdesk?

Optie 1
Stuur een email naar helpdesk@msv.nl of klik op "Submit a Request"  rechtsboven op deze pagina. U krijgt een bevestiging en een ticket nummer terug. Heeft u een SLA bij ons lopen dan reageren wij uiteraard binnen de afgesproken tijd.

Optie 2
Bel naar 0513-629120 en kies voor "service & support". U krijgt indien beschikbaar gelijk een helpdesk medewerker aan de lijn.

Welke informatie hebben wij altijd nodig?

1. Uw naam en bedrijf voor zover niet duidelijk uit uw mailadres
  2. Wat werkt er niet of wat is uw vraag